Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan cazibe akışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek yürekin tıklayın.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Standart ve sertifikasyonlara mutabık olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 yangın kapısı kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Emektar binalarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (mektep, tuzakışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Nedir? İnsanların yangın esnasında emniyetli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında mevzi alan kasavetn kapısı... daha lüks oku

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak midein Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadırlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu Yangın Kapısı makaslamakmızda;

Seçilecek kapı bağırsakin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Vacip işçilikaretler ve aydınlatmalar binalmalıdır.

Report this wiki page